"Légy alázatos, ha el akarod érni a bölcsességet. Légy még alázatosabb, ha ura vagy annak." H.P.B.: A Csend Hangja

2014. január 24. 11:40 - misztikus

Amire szükséged van..

azt megkapod, melléd kerül. Nem tárgyakról beszélek elsősorban, hanem kvázi üzenet(ek)ről, ami lehet egy mondat, egy emberi gesztus, egy könyv, egy megtapasztalás. Melléd kerül, hogy "tanulhass belőle". Kerested vagy kaptad. Ha épp ezt olvasod, amit írok, erre volt szükséged, hogy itt ezen az új oldalon olvass valamit. Erre mondják: a vonzás törvénye

Ezért jutottam arra, hogy létrehozom ezt a blogot, hogy az itt leírtakból valamilyen útmutatást kaphass. Azért, hogy eljuss magadhoz, hogy rátalálj a saját utadra, hogy megtapasztalhasd, azt aki valójában vagy.

Ehhez nyújtok infót Neked. Majd eldöntöd, hogy kell-e ez Neked vagy sem. Hogy van-e bátorságod nem hazudni, fájdalmat felvállani, tudsz-e alázatos lenni. Szeretnél-e még szenvedni? Minden rajtad múlik. Én adok, te azt teszel vele, amit akarsz.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utonmagadhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr695747153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Légy alázatos, ha el akarod érni a bölcsességet. Légy még alázatosabb, ha ura vagy annak." H.P.B.: A Csend Hangja
süti beállítások módosítása